Congelare rapidă a alimentelor, conservând vitaminele
Funcția automată SuperFrost reduce temperatura din spaţiul interior în cel mai scurt timp până la -32°C. Aceasta asigură o congelare a alimentelor deosebit de precaută. Vitaminele, gustul și aspectul se păstrează în mod optim. După terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe funcţionare normală.
Controlată prin releu de timp:


65 ore de funcționare maxim (în funcție de aparat) în care temperatura este coborâtă la maxim -32°C.

-> Valabil pentru modelele cu sistem de control simplu (seriile 1 si 3 de sistem de control)
Controlat prin intermediul cantității:


Funcția SuperFrost controlată prin intermediul cantității lucrează pentru minim 30 de ore. După acest interval, este determinată diferența dintre temperatura înregistrată și cea setată. Dacă diferența este mai mare decât un parametru înregistrat în sistemul de control electronic, funcția SuperFreeze încetează. În caz contrar aparatul va continua să răcească până când se atinge acest parametru. Limita maximă este de 65 de ore.

-> Valabil pentru modelele din seriele 6 si 7 de sistem de control

'; $dreapta=' Congelare rapidă a alimentelor
Vitaminele, gustul și aspectul se păstrează în mod optim
Maxim 65 ore de funcționare pentru coborârea temperaturii până la -32°C
Revenire automată la funcționarea normală după terminarea procesului de congelare
Economisirea energiei electrice
' ?>